FILO FILO

FILO FILO Griekse bladerdeeg en delicatessen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Filo Filo. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2022 om 10:55 Het eten kwam heeeeeeel erg laat. Zonder bericht bijna uur later dan de 40 minuten die het zou duren. Het smaakte wel erg goed allemaal en was gelukkig wel warm. Volgende keer als we echt honger hebben ga ik het echter halen ipv laten bezorgen.
28 apr 2022 om 8:44 Pita bread was dry and portions really small. It took more than an hour to receive the food although it was a simple order
10 apr 2022 om 18:46 Exceeded expectations. Really delicious.
10 apr 2022 om 10:13 Amazing bougatsa, as usual. However, the delivery person had to wait 20 minutes to get my food.
27 mrt 2022 om 21:54 Amazing souvlaki and delivered on time. Couldn't ask for more! :)
20 mrt 2022 om 19:06 super drink super food. A trip to Greece..
12 mrt 2022 om 15:24 Voedselvergiftiging opgelopen bij mixed grill. Hier niet bestellen.
27 feb 2022 om 14:34 De hoeveelheid bifteki op de pita viel 'n beetje tegen. Volgende keer neem ik de schotel. De tzatziki was heerlijk! De bezorger kon mijn voordeur niet vinden, maar dankzij de foodtracker zag ik 'm en kon ik uit het raam roepen waar hij moest zijn.
10 feb 2022 om 14:10 Very impressed by this place! Ive ordered a few times and I’m really appreciate their very quick delivery and at no charge at that. Their food is really delicious and there’s a good selection. You won’t regret ordering!